Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin için veda yemeği düzenlendi

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Diyarbakır Kayapınar’a tayin olan Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin için Taşköprü Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 13:13
https://www.yalovahayat.com/

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çiftlikköy Kaymakamı olarak göreve başlayan Ömer Bilgin, yeni kararname ile Diyarbakır Kayapınar’a atandı. Bilgin’in yerine ise Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada geldi.

Kaymakam Bilgin için bir araya geldiler

Atama kararının ardından Kaymakam Ömer Bilgin için Çiftlikköy’ün beldesi olan Taşköprü’de veda yemeği düzenlendi. Taşköprü Belediyesi tarafından Taşköprü Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe: Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sevda Veli ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan katıldı. 5 yıl boyunca Çiftlikköy’e ve Taşköprü Beldesine Hizmet eden Kaymakam Bilgin, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’a samimi misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Serap Polat