Çiftlikköy'de yaz hareketliliği başladı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, baharın sona ermesiyle birlikte yaz mevsimi etkisini göstermeye başladı. Havaların ısınması ile birlikte yaz hareketliliği başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 01:49

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, baharın sona ermesiyle birlikte yaz mevsimi etkisini göstermeye başladı. İlçede havaların ısınmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin arttığı gözlemleniyor. Çok sayıda vatandaş gerek aileleri ile gerekse de arkadaşları ile birlikte keyifli vakit geçirmek adına soluğu Çiftlikköy Sahil’de aldı. Sahil, cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile dolup taşarken minikler hem oyun oynadı hem de sıcak yaz günlerinde serin havanın tadını çıkarttı.

Kış aylarında sessizliğe bürünen sahil yerini, kalabalık gruplara bıraktı. Kumsallar kamp sandalyelerini alıp akşam güneşinin tadını çıkartanlarla doldu taştı. Çiftlikköy'de yazın başlamasıyla birlikte, kafeler ve restoranlar da hareketlenerek misafirlerini ağırlamaya başladı.

İlçenin doğal güzellikleri, ziyaretçilerin gözdesi haline gelirken, sıcak yaz günlerinde denizin ve serin havanın tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir destinasyon olma özelliğini sürdürüyor.

Yerel halk, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte enerjik ve neşeli bir atmosfere bürünmüş durumda. Çiftlikköy Sahil'i tercih edenler, hem dinlenme hem de eğlenceli aktivitelerle dolu bir zaman geçirme fırsatı buluyor.

Yalova'nın güzide ilçelerinden olan Çiftlikköy, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte yeniden canlanarak, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Murat Can Aytemur