Çiftlikköy’de Türk Sanat Müziği rüzgarı esecek

Çiftlikköy Belediyesi, gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle vatandaşlara sanat dolu günler yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından yapılan açıklamada Şef Gökçe Köroğlu Yeyinmen yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu konserini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 15:17

Çiftlikköy Belediyesi, sanat ve kültür etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Belediye, vatandaşlara keyifli ve unutulmaz bir deneyim sunmak amacıyla, Şef Gökçe Köroğlu Yeyinmen yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu'nun düzenleneceğini duyurdu. Etkinlik, Türk sanat müziğinin en güzel örneklerini dinleyicilerle buluşturacak. Sanatseverlerin kaçırmaması gereken bu konser, hem müzikseverlere hem de genel halkın ilgisini çekecek gibi görünüyor. Konserle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, Çiftlikköy Belediyesi’nin resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından güncel bilgilere ulaşabilirler.

Çiftlikköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan, Türk Sanat Müziği konseri hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’Türk Sanat Müziği’nin büyülü tınılarına hazır mısınız? Şef Gökçe Köroğlu Yeyinmen yönetimindeki Türk Sanat Müziği Koromuz, 25 Ağustos Pazar akşamı saat 21.00’de Mokamp’ta sizlerle buluşuyor. Unutulmaz bir müzik ziyafeti için hepinizi bekliyoruz.’’

Murat Can Aytemur