Çiftlikköy'de 112 Acil Yardım Kitabı dağıtıldı

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, her hafta pazartesi günü kurulan, Sosyete Pazarı girişinde stant açarak 58 kişiye 112 Acil Yardım tanıtımı yaptı ve 112 Acil Durum Kitabı dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 05:14

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe ve ilçeye bağlı köylerde gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda çok sayıda vatandaşa ulaşan ve farklı hastalık konularında farkındalık kazandırmak adına çalışmalar gerçekleştiren ekipler bu kapsamda son olarak, pazartesi günleri kurulan, Sosyete Pazarı girişinde stant açarak 58 kişiye 112 Acil Yardım tanıtımı yaptı ve 112 Acil Durum Kitabı dağıttı. Açılan stant gün boyunca yoğun ilgi görürken, ekipler bir yandan da 112 Acil Yardım konusunda vatandaşlara bizzat bilgilendirmelerde bulundu, aynı zamanda da vatandaşların kafasına takılan soruları cevaplayarak farkındalık kazanmaları konusunda yardımcı oldu.

Çiftlikköylü vatandaşlar gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle, Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini iletirken, kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğümüzce Sosyete pazar girişinde stant açılarak 58 kişiye 112 Acil Yardım tanıtımı yapılarak 112 Acil Durum Kitabı dağıtılmıştır. Sağlıklı günler dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur