Çiftlikköy Belediyesi yağmur ve fırtınanın etkilerini gidermek adına sahadaydı

Çiftlikköy Belediyesi Ekipleri, 18-19 Kasım tarihlerinde etkisini gösteren şiddetli fırtına ve yağmurun zarar verdiği alanlarda çalışmalar gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 12:24
https://www.yalovahayat.com/

Yalova geçtiğimiz hafta sonu il genelinde yağmur ve fırtınaya teslim oldu. Yer yer limanlar zarar görürken yer yer de ağaçların devrildiği görüldü. Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterirken sıcaklık seviyelerinin epeyce düştüğü de dikkat çeken detaylar arasındaydı.

Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçe birimleri, hafta sonu etkisini gösteren şiddetli yağmur ve fırtınanın etkilerini gidermek adına sahaya çıktı ve yağışlardan kaynaklı zarar görmüş bölgeleri kontrol ederek koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirdi.

Çiftlikköy Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri park ve bahçelerde kırılarak zarar gören ağaçlara müdahale etti. Aralıksız yağan sağanaklar sebebiyle su basan bodrum ve depolarda tahliye çalışmaları yapıldı. Çiftlikköy Belediyesi, vatandaşların herhangi bir olumsuzluğa karşı çağrı merkezini arayarak kendilerine ulaşabileceğini duyurdu.

Murat Can Aytemur