Çiftlikköy Belediyesi ekipleri, arı gibi çalışıyor

Çiftlikköy sakinlerinin temiz ve erişilebilir bir ilçede yaşaması adına büyük bir özveriyle çalışan belediye ekiplerinin hafta boyu gerçekleştirdiği çalışmalar göz doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 01:45

Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çiftlikköy’ü daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşların keyifli ve sağlıklı bir yaz sezonu geçirmesi için yabani ot ilaçlaması yapan ekipler, 100. Yıl Yürüyüş Yolu’nda çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor.

Ayrıca Ankaralılar Caddesi’nde yapılan refüjün etrafını da çiçeklerle donatan belediye ekipleri, Yaya geçitlerinin boyalarını yeniledi. Yaz boyunca vatandaşların rahatlıkla denize girebilmeleri için yosun temizliği yapan ekipler, karasineklerin üremesini engellemek için ilçe genelindeki gübreliklerde uçkun ve larva mücadelesi için ilaçlama çalışmaları yaptı.

Bunların yanı sıra Sahil Mahallesinde yer alan spor aletlerinin bozulan yerlerini tamir eden ekipler, sahil yürüyüş yolu 2. etap için hazırlanan yeni spor alanının hazırlıklarını da tamamladı. Hafta içi yağan yağmur sonrası ilçe genelinde tıkanan mazgalları temizleyen ekipler tarafından okul bahçesinde uzayan otların tırpan temizliği yapıldı.