Başkan Yele’den Plastiksiz Temmuz Hareketi’ne tam destek

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele yapmış olduğu paylaşımda, dünya çapında yürütülmekte olan Plastiksiz Temmuz Hareketi’ne destek verdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 01:43

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, doğayı koruma ve plastikten korumak adına dünya genelinde yürütülen Plastiksiz Temmuz Hareketi’ne destek verdiğini, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir videoda açıkladı. Başkan Yele, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile harekete katıldığını duyurdu. Videoda, plastik atıkların çevreye olan zararlarına dikkat çekerek, herkesi bu önemli kampanyaya katılmaya ve plastik tüketimini azaltmaya davet etti.

‘’Küçük adımlar büyük değişimlere yol açar’’

Bu harekete destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, paylaşımında şu ifadelere yer verdi,

‘’Çiftlikköy Belediyesi olarak, dünya çapında yürütülen Plastiksiz Temmuz Hareketi’ne destek veriyoruz. Siz de bu harekete katılarak, doğamızı çevremizi korumak adı altında büyük adımlar atabilirsiniz. Gelin birlikte basit adımlarla büyük farklar yaratalım. Alışverişlerimizde bez torbalar kullanalım, tek kullanımlık plastik ürünler yerine, yeniden kullanılabilir ürünler tercih edelim. Plastik ürünlerimizi geri dönüşüme kazandıralım; hep birlikte daha temiz, daha yaşanılabilir bir Çiftlikköy için el ele verelim. Unutmayın ki, küçük adımlar büyük değişimlere yol açar.’’

Murat Can Aytemur