Başkan Adil Yele’den yoğun mesai

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, yoğun mesaisi arasında hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 01:50

Göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde çalışmaya başlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, yoğun mesaisi arasında hemşehrileri ile bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Seçim sonrası süreçte çok sayıda ziyaretçisini başkanlık makamında misafir eden Başkan Yele son olarak, ‘’Aktif Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Halk İlişkiler Müdürü Ayşen Tüzünataç, Önceki Dönem Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Adem Gülsün, Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Bahadır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir Bektaş, Muhammet Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ebru Koç, Denetleme Kurulu Üyesi Özel Bahadır Pınar Başkan Güler, İbrahim Güler, Adnan Başkan ve Gazi Abdurrahman Okul Müdürü Abdullah Dalgıç’ı makamında ağırladı.

Başkan Yele’ye ilkokul karnesini hediye edildi

Ziyaretler esnasında duygusal anlar yaşandı. Gazi Abdurrahman Okul Müdürü Abdullah Dalgıç, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin İlkokul karnesini çerçeveleterek kendisine hediye etti.

Konu ile ilgili yapmış olduğu paylaşımda ziyaretçilerine teşekkür eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele şu ifadelere yer verdi, ‘’Haftaya yoğun bir şekilde başladım. Tüm ziyaretçilerimize gösterdikleri ilgi ve nazik ziyaretleri adına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda da İlkokul karnemi hediye eden Gazi Abdurrahman Okul Müdürü Abdullah Dalgıç’a da bu güzel ve anlamlı hediye için teşekkür ederim.’’

Murat Can Aytemur