Başkan Adil Yele’den kahraman itfaiyecilere teşekkür belgesi

25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibiyle bir araya gelen Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, itfaiyecileri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. İtfaiyecilere sürpriz yapan Başkan Yele, 18 Mayıs’ta Handere bölgesindeki çöp döküm alanında yaşanan yangındaki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgelerini takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:41

Belediye Meclis Salonu’nda İtfaiye Müdürü Murat Erdoğan ve Çiftlikköy İtfaiyecileri ile bir araya gelen Başkan Yele, “Ben her hafta ULAKBEL sistemine gelen, sosyal medyaya gelen, bana gelen şikayetleri analiz ediyorum. Arkadaşlar bunu dosya halinde pazartesi önüme getiriyorlar. Aldığım izlenim, bu altı aylık süreçte itfaiyemizle ilgili herhangi bir şikayet gelmedi.  Bu konudaki özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir süreç geçirdik. Ki gerçekten işimiz zor. Allah göstermesin, yangındı, kazaydı, hep böyle tehlikeli konularla işiniz icabı muhatap oluyorsunuz” diye konuştu. Sertifikalı eğitim programlarını arttıracaklarını belirten Başkan Yele, “İnsan kaynakları birimimizle bir eğitim organize edeceğiz. İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerinde çalışan arkadaşlarımızın bazı konularda daha da bilgi sahibi olması gerekiyor, hem sertifika hem de bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Onunla alakalı da çalışmaya başladık” dedi.

Yalova Katı Atık Birliği’nin başkanlığını da yaptığını hatırlatan Başkan Yele, “Orada da iki bayramdır, göreve gelir gelmez çok ciddi bir yangınla sınandık. O yangın sırasında da özellikle Çiftlikköy itfaiyesi ön plandaydı. Ben de birliğin her meclis toplantısında özverili bir şekilde kendi itfaiye birimimin daha etkin rol aldığını ifade ettim. YAKAB’taki bu yangın sürecinde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı da teşekkür ediyorum.  Bunun için de zaten güzel bir teşekkür belgesi hazırladık. Başta belediyemizin itfaiyecileri olmak üzere tüm itfaiyecilerimize Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’nda tüm kalbimizle minnettarlığımızı sunuyoruz. Alevlerin ve tehlikenin içinde gösterdiğiniz özveriyle gerçek birer kahramansınız. Teşekkürler cesur yürekler” diye konuştu. Başkan Yele, itfaiyecilere tek tek teşekkür belgelerini takdim ederken, İtfaiye Müdürü Murat Erdoğan da tüm itfaiyeciler adına teşekkürlerini dile getirerek, “İtfaiyeyi de, Çiftlikköy’ü de, sizi de en güzel şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Hilal Baldemir