Başkan Adil Yele asker uğurladı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, vatandaşların özel günlerinde yanlarında olarak destek vermeye devam ediyor. Başkan Yele, askere gidecek olan Emre Aydın’ın asker eğlencesine katıldı ve hayırlı tezkereler diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 01:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 01:24

Göreve geldiği günden günümüze kadar geçen süreçte, belediyenin kapılarını halka açan ve vatandaşlarla kurduğu yakın, samimi diyalogları ile dikkat çeken Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, sosyal belediyecilik anlayışla, vatandaşlar tarafından takdir görüyor. Başkan Yele aynı zamanda da Çiftlikköylü vatandaşların özel günlerinde yanlarında olarak, mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve meclis üyeleri ile beraber, vatani görevini yapmak için hazırlanan, CHP’li Musa Aydın’ın oğlu Emre Aydın’ın asker eğlencesine katılan Yele, burada vatandaşlar ile beraber eğlenceli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar ile beraber halay çeken Yele ve Kaşıkçı, bu anlamlı gününde, askere gidecek olan Emre’yi yalnız bırakmadı.

‘’ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN’’

Hem ailenin hem de Emre’nin mutluluğunu paylaşan Yele sözlerinde, ‘’Seçim dönemi çalışmalarıyla bize katkı veren kardeşim Emre Aydın’ın asker eğlencesindeydik. Vatani görevini yapan tüm Mehmetçiklerimize selam olsun. Allah sevdiklerine tez zamanda kavuştursun’’ ifadelerine yer verdi.

‘’MEHMETÇİKLERİMİZE SELAM OLSUN’’

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ise Emre’nin asker eğlencesi sonrasında yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Partilimiz Musa Aydın ağabeyimizin oğlu Emre kardeşimizin asker eğlencesine katıldık.

Allah sevdiklerine tez zamanda kavuştursun Vatani görevini yapan tüm Mehmetçiklerimize selam olsun’’ diye belirtti.

‘’TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Asker eğlencesine katıldığı için Çitlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’ya teşekkür eden Emre Aydın, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Çiftlikköy belediye Başkanımız Sayın Adil Yele’ye Çiftlikköy CHP İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı’ya ve belediye meclis üyelerimize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum yalnız bırakmayan yanımda olan herkese teşekkür ediyorum.’’

Murat Can Aytemur