Adil Yele, Çiftlikköy Veteriner Muayenehanesi’nin açılış kurdelesini kesti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Veteriner Muayenehanesi’nin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini, hayırlı olsun dileklerini ileterek Başkan Yele kesti.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 14:07

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, yeni açılan işletmelerin sahiplerinin mutlu günlerinde yanında olmayı ihmal etmiyor. Hizmet vermeye başlayacak olan Çiftlikköy Veteriner Muayenehanesi’nin açılış töreni dikkat çekti. Açılışa katılan isimler arasında Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de yer aldı.

Açılış töreni, muayenehane sahipleri ve diğer davetliler arasında hoş bir ortamla gerçekleşti. Açılış kurdelesini; Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele mekan sahipleriyle birlikte kesti. Davetliler, mekan sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletirken, mekan sahipleri de davetlilere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

Başkan Adil Yele açılışta bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Çiftlikköy Veteriner Muayenehanesi açılışı kurdelesini kestik. Barbaros Bulvarı üzerinde hizmete giren bu güzel mekan, can dostlarımızın sağlığı ve mutluluğu için önemli bir adres olacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi