Yalova Armutlu’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Armutlu Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, yama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede ulaşımın kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sürdürülmesini sağlamak adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2023 00:10
https://www.yalovahayat.com/

Armutlu Belediyesi, yaz sezonunun sona ermesi ile birlikte başlattığı yol yapım çalışmalarında önemli bir mesafe aldı. Bu çerçevede Mecidiye, Fener Sitesi, Armutlu Merkez, İskele, Yılandar ve Tavşantepe yolları olmak üzere asfalt yama çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Tokat yaptığı açıklamada, yolun medeniyet olduğu anlayışı ile çalıştıklarının da altını çizerek, “İlçemizin her noktasına hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarımızla hem ilçemizin çehresini değiştiriyoruz hem de vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırıyoruz” dedi.

Yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarının sadece yaz ve sonbaharın yağışsız dönemlerinde yapılabildiğini de hatırlatan Tokat, “Bu nedenle kış mevsimi öncesinde bu çalışmaları tamamlamak için yoğun bir tempo içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan da bu süreçte bizlere anlayış göstermelerini rica ediyorum. İnşallah kısa sürede ilçemizin tüm yollarını modern bir görünüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Vatandaşlar da yol yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Armutlu Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Vatandaşlar, yapılan yolların hem güvenli hem de konforlu olduğunu belirterek, belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Hilal Baldemir