Armutlu rengârenk oluyor

Armutlu Belediyesi başlamasına sayılı günler kalan yaz sezonunun hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ilçedeki kaldırımlar, bisiklet yolları ve mendirekler de rengarenk boyandı

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 02:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 02:30
https://www.yalovahayat.com/

Yaz aylarının hazırlıklarında sona gelen Armutlu Belediyesi, kısa süre sonra kapanacak olan eğitim ve öğretim yılının ardından tatilcileri ağırlamaya başlayacak. Bu kapsamda sezon hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan belediye, son dokunuşlarını yapıyor. İlçedeki kaldırımlar, bisiklet yolları ve mendireklerdeki taşlar, yapılan çalışmaların ardından rengarenk boyandı ve oldukça güzel bir görünüme kavuştu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Okullar kapanır kapanmaz tatilciler ilçemize gelmeye başlarlar. O nedenle her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz sezonu hazırlıklarımızı yaptık. İlçemize gelecek olan tatilcilerin rengarenk bir Armutlu ile karşılaşmalarını istedik. Bu nedenle kaldırımları, bisiklet yollarını ve mendirekleri değişik renklerde boyadık. Umarız ki ilçeye gelecek vatandaşlarımız da bu görüntüden memnun kalacaklardır" dedi.

İlçede yaşayan vatandaşlar da yapılan çalışmaları son derece beğendiklerini ifade ederek, rengarenk Armutlu'nun tatilciler için cazip bir hale geleceğini belirttiler.