Armutlu'da onarım çalışmaları devam ediyor

Yalova’nın Armutlu İlçesi Tavşantepe bölgesine ait yolun asfaltlama ve onarım çalışmaları belediye ekiplerince devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 03:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 03:53

Armutlu Belediyesi, vatandaşların rahat ve güvenli bir yaşam sürmesi adına gerçekleştirdiği çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşların ilçede yaşadığı sorunlara karşı cevapsız kalmayan ve belediye ekipleri ile sorunları çözmek adına çaba sarf eden belediye son olarak, Tavşantepe bölgesine ait yolun asfaltlama ve onarım çalışmalarından bazı görüntüler paylaşarak çalışmaların devam ettirildiğini duyurdu.

Armutlu Belediyesi yetkilileri, yol bakım çalışmalarının ilerleyen günlerde tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

Belediye, şehrin her noktasında vatandaş memnuniyetini artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ifade ederken,

‘’Çalışmalarımızdan kaynaklı yolu trafiğe kapatmış bulunuyoruz. İlçemizin içinde bulunduğu kısa süreli ulaşım aksamalarından dolayı tüm halkımız ve misafirlerimizden özür dileriz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur