Armutlu’da öğrenciler yaz boyu spor eğitimi alacak

Armutlu Halk Eğitimi Merkezi, Hafize Sakız Anaokulu ve Tanşu Aksoy Ortaokulunda verilecek olan spor derslerinin gün ve saatlerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 13:58
https://www.yalovahayat.com/

Armutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor kurslarının branşları, kategorileri ve çalışma saatleri belli oldu. Armutlu Hafize Sakız Anaokulunda pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 10 ile 11:20 arasında genel jimnastik ve hareket eğitimi verilecek. 

Anaokulundan lise öğrencilerine kadar herkes faydalanacak

Armutlu Tanşu Aksoy Ortaokulunda saat 13:30 ile 14:50 arasında pazartesi günü ilkokul öğrencilerine voleybol dersi verilecek. Salı günü 4-7 yaş arasındaki çocuklara atletizm ve badminton dersleri verilecek. Çarşamba günleri ilkokul öğrencilerine voleybol dersleri verilecek. Perşembe günleri 8-11 yaş arasındaki çocuklara atletizm ve badminton dersleri verilecek. Cuma günü ise 4-7 yaş arasındaki çocuklara atletizm ve hentbol dersleri verilecek. 15:00 ile 16:20 saatleri arasında pazartesi günü ortaokul öğrencilerine voleybol, salı günü lise öğrencilerine voleybol, çarşamba günü ortaokul öğrencilerine voleybol ve perşembe günü lise öğrencilerine voleybol dersler verilecek. Cuma günü ise 8-11 yaş arasındaki çocuklara atletizm ve hentbol dersleri verilecek.

Serap Polat