Armutlu’da çocuklar futbolu eğlenerek öğrendi

Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kapsamında planlanan futbol antrenmanları, Fıstıklı Köyü öğrencileri ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 14:32

Çocukların yaz mevsimini verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirirken bir yandan da yetenekli sporcuların keşfedilerek spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlama ve toplumda spor kültürünü oluşturmak için Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları futbol antrenmanı, Armutlu İlçesi’nin Fıstıklı Köyü’nde çok sayıda öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çocuklar doyasıya eğlendi

Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz Spor Okulları futbol antrenmanları Fıstıklı Köyü öğrencileri ile başladı. Burada çocuklar arkadaşları ile birlikte futbolun zevkini sonuna kadar yaşadı. Hem antrenman yaptılar hem de birlik ve beraberlik içerisinde eğlenerek futbolun tadını çıkarttılar.

Antrenmanlar, çocukların yaz mevsimini hem verimli hem de eğlenceli geçirmelerini sağlarken, aynı zamanda spor yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıdı. Çocukların antrenman yaptığı dakikalar renkli anlara sahne oldu. Katılımcılar, gelecek antrenmanların ve spor etkinliklerinin heyecanını şimdiden merak etmeye başladı.

Murat Can Aytemur

Formun Üstü

Formun Altı