Armutlu’da arızalı olan ses sistemine jet müdahale

Armutlu Belediyesi, ilçede yaşanan her türlü soruna hızla müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasının önüne geçiyor. Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede yaşanan problemlere mesai mefhumu gözetmeden müdahale edildiğini söyleyerek ilçeyi daha modern ve yaşanası bir yer yapmak adına durmadan çalıştıklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 13:30

Armutlu Belediyesi, ilçede yaşanan sorunlara hızlı bir şekilde müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasının önüne geçiyor. Arıza nedeniyle Armutlu İlçe Müftülüğü’nden gelen talep doğrultusunda belediye ekipleri, ilçedeki ezan vakitlerinde oluşan ses sorunlarını gidermek için arıza tespit çalışmaları gerçekleştirdi. Bölgelerde arızalı olan ses sistemi sorunları giderildi.

İlçeyi daha modern ve yaşanılası bir yer yapmak için durmadan çalıştıklarını ifade eden Arslan, “Armutlu Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında hizmet üretiyoruz. Altyapıdan üstyapıya, parktan kaldırıma, temizlikten aydınlatmaya kadar birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin güzelleşmesi ve gelişmesi için faaliyetlerimizi hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi