Armutlu Belediyesi Ağustos Ayı İmar Toplantısını gerçekleştirdi

Armutlu Belediyesi Ağustos Ayı İl Özel İdaresi Aylık İmar Toplantısı, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 03:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 03:48

Armutlu Belediyesi Ağustos Ayı İl Özel İdaresi Aylık İmar Toplantısı yapıldı. Ağustos Ayı İl Özel İdaresi Aylık İmar Toplantısı, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel Meclis Üyeleri ile Armutlu Belediyesi’nin imar konseyinde gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’in başkanlık ettiği toplantı gündeminde; bir önceki aya ait alınan faaliyetler için belediye başkanına yetki verilmesi, imar planı değişiklikleri ve meclis tatil ayının belirlenmesine yönelik meclis kararları okunarak onaylandı.

Aylık İmar Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve bir önceki karar özetlerinin görüşülmesi ile devam etti. Ağustos ayındaki meclis gündemindeki konular Belediye Meclis Salonu’nda görüşüldü. İmar toplantısı sonrasında bir açıklama yapan Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, “Armutlu Belediye Meclisimizin Ağustos ayı imar toplantısını tamamladık. Meclisimizin aldığı kararlar ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi