Subaşı Kent Konseyi 5. Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Süleyman Atan güven tazeledi

Subaşı Kent Konseyi 5. Genel Kurul Toplantısı, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve belde protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde, mevcut başkan Süleyman Atan yeniden Subaşı Kent Konseyi Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 12:58

Subaşı Kent Konseyi 5. Genel Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, ardından divan oluşturuldu. Subaşı Kent Konseyi'nin 4. döneme ait gelir gider ve faaliyet raporları okundu ve ibra edildi. Genel Kurulda yapılan seçimlerde, Süleyman Atan başkanlığındaki tek liste yönetime talip oldu. Yapılan oylamada Atan, 5. dönemde de Subaşı Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildi.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Süleyman Atan, kendisine duyulan güvenden dolayı mutluluğunu ifade ederek, bir önceki dönemde yönetimde yer alan herkese teşekkür etti. Atan, "Yeni dönemde de beldemiz için projeler üretmeye ve bu projeleri Subaşı Belediyesi'ne sunmaya devam edeceğiz. Bize sağladığı desteklerden dolayı Subaşı Belediye Başkanımız Turan Canbay'a teşekkür ediyorum," dedi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ise Süleyman Atan’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Canbay, "Subaşı Kent Konseyi'nin fikir, öneri ve projelerini çok önemsiyoruz. Bu anlamda, Kent Konseyi ile tam bir koordinasyon içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı.

Toplantı, Süleyman Atan ve yeni yönetim kurulunun tebrik edilmesiyle sona erdi. Başkan Canbay, 5. dönem Subaşı Kent Konseyi Genel Kurulunun başarılı geçmesini temenni ederek, yeni dönemdeki projeleri heyecanla beklediklerini ifade etti.