Subaşı Belediyesi’nden ulaşım hamlesi

Yaza aylarını fırsat bilen Subaşı Belediyesi, beldede ulaşım hamlesi başlattı. Beldede sathi bozulmaların olduğu yollarda yaz ayları boyunca asfaltlama ve yama çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Canbay, “Her yönüyle olduğu gibi ulaşımı ile de yaşanası bir Subaşı oluşturmak istiyoruz" diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:45
https://www.yalovahayat.com/

Subaşı Belediyesi, beldedeki ulaşımın daha rahat ve sorunsuz bir şekilde sağlanması adına Merkez ve Göçmen Mahallelerinde asfaltlama ve yama çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Caddesi ve Subaşı Okul Yolu'nda sathi bozulmalar ortadan kaldırılarak yollar yenilendi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yapılan asfaltlama ve yama çalışmaları sayesinde beldedeki ulaşımın daha sorunsuz hale geldiğini belirtti. Canbay, “Bu çalışmalar yaz ayları boyunca devam edecek. Kış aylarına kadar beldede bakım ve onarımdan geçmesi gereken tüm caddelerde çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Her yönüyle olduğu gibi ulaşımı ile de yaşanası bir Subaşı oluşturmak istiyoruz" dedi.

Vatandaşlardan tam not

Yapılan çalışmalar, Subaşı beldesinde yaşayan vatandaşlardan da tam not aldı. Vatandaşlar, yolların bozulmalarının giderilmesinden dolayı Subaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.