Halkın yoğun olduğu noktalar dezenfekte edildi

Subaşı beldesinde halkın yoğun olarak bulunduğu ve kullandığı noktalarda belediye tarafından dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 05:15

Subaşı Belediyesi, halk sağlığını korumak amacıyla belde genelinde kapsamlı bir dezenfeksiyon çalışması başlattı. Belediye ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı cadde, sokak ve pazar yerlerini özel dezenfektanlarla temizleyerek, olası bulaş riskini en aza indirdi.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman önceliklidir. Özellikle bu dönemde, dezenfeksiyon çalışmalarına daha da önem veriyoruz. Beldemizin her köşesini hijyenik tutmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşlarımızın sağlığına katkıda bulunmak bizi mutlu ediyor." dedi.

Dezenfeksiyon çalışmalarının vatandaşlardan da tam not aldı. Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, "Belediyemizin bu duyarlılığı takdire şayan. Özellikle pazar yerleri gibi kalabalık alanların düzenli olarak dezenfekte edilmesi, bizi çok rahatlattı. Kendimizi daha güvende hissediyoruz." şeklinde konuştular.

Subaşı Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştireceği dezenfeksiyon çalışmalarıyla halk sağlığını korumaya devam edeceğini duyurdu.