Altınova'da Ramazan bereketi başlıyor: İlk iftar Hürriyet Mahallesi'nde

Altınova Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve coşkusunu vatandaşlarla paylaşmak için "Mahalle İftarları" etkinliğini başlatıyor. İlk iftar, 7 Mart 2025 Cuma günü Hürriyet Mahallesi sakinleriyle Altınova Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2025 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2025 15:47

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, tüm Hürriyet Mahallesi sakinlerini bu özel iftar sofrasına davet ederek, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik ve beraberlik duygularının pekiştirileceğini vurguladı. İftar programında, vatandaşların manevi duygularını zenginleştirecek fasıl ekibi sahne alacak. Ayrıca, özellikle çocukların Ramazan coşkusunu doyasıya yaşaması için Osmanlı macunu ve pamuk şeker ikramı yapılacak.

ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR

İftara katılmak isteyen vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla, Erzurum Mahallesi'nden saat 18.30'da araçlar hareket edecek. Bu sayede, tüm mahalle sakinlerinin iftar programına rahatça katılımı hedefleniyor.

RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Altınova Belediyesi, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar programları düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edecek. Bu etkinliklerle, Ramazan ayının manevi atmosferinin tüm Altınova'ya yayılması ve birlik beraberlik duygularının güçlenmesi amaçlanıyor.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Bu güzel Ramazan akşamında aynı sofrada buluşmaya, birlik ve beraberliğimizi paylaşmaya davetlisiniz. Hep birlikte nice bereketli iftarlarda buluşmak dileğiyle…" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Mirzacan Baran