Altınova’da Öğrencilere sağlıklı beslenme farkındalığı kazandırıldı

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ilçe okullarını gezerek öğrencilere yönelik Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite eğitimi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 07:49

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, sağlık bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. İlçede yer alan çok sayıda kurum ve kuruluşu, köyleri dolaşarak çeşitli sağlık konularında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiren ekipler bu kapsamda son olarak çocuklar için büyük önem taşıyan konular için harekete geçti. Ekipler Altınova’da yer alan okulları gezdi, öğrenciler ile bir araya gelerek sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin büyüme çağındaki çocuklar üzerindeki etkilerini detaylı bir şekilde anlattı. Öğrenciler gelişimleri açısından büyük önem taşıyan konular üzerinde farkındalık kazanırken aynı zamanda da bu konuda yapmaları gerekenler hakkında bilgi sahibi oldu.

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri sağlık çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti ve ilçede yaşayan vatandaşlara farkındalık kazandırmak adına gerçekleştirilen bu çalışmaların toplumun her kesimine ulaşması için gayret ettiklerini ifade etti.

Bu anlamlı çalışmalar, Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin toplum sağlığını artırmak adına gösterdikleri kararlılık ve özverinin bir yansıması olarak dikkat çekti.

Murat Can Aytemur