Altınova Belediye Başkanı Fazlaca, Şampiyon Fenerbahçe’yi tebrik etti

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonu oldu. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca yaptığı paylaşımla şampiyona tebriklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 02:45

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İtalya'nın ev sahipliği yaptığı EuroCup 1 Finalleri'nde muhteşem bir performans sergileyerek Avrupa Şampiyonu oldu. Final maçında karşılaştığı rakibi Bidaideak Bilbao BSR karşısında gösterdikleri üstün performansla 78-75 galip gelerek tarihi bir zafer elde ettiler. Alınan zafer sonrası ülkemize büyük bir gurur yaşatan sarı lacivertlilere Yalova’nın Altınova İlçesi Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’dan da destek geldi.

Spora ve sporcuya verdiği önemi hemen hemen her fırsatta dile getiren Başkan Fazlaca, Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonu olması sonrasında yapmış olduğu paylaşımda, duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.

‘’YÜREKTEN KUTLUYORUM’’

Fazlaca sözlerinde, ‘’Bidaidek Bilbao’u 78-75 yenerek Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Göksel Çelik Basketbol Takımımızı yürekten kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur