Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Masterler Derneği’nden Oral’a ziyaret

Yalova Masterler Derneği, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 05:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 05:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Masterler Derneği’nden Oral’a ziyaret

Yalova Masterler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk mutluluğunu paylaştılar.

100. Yıl Kupası’nı kazandılar

Antalya Kemer’de Masterler ve Veteranlar Platformu (MASVEP) tarafından düzenlenen turnuvada şampiyon olan başkanlığını Fikret Karaalioğlu’nun yaptığı, teknik direktörlüğünü milli takımın ve Fenerbahçe’nin eski yıldızı Faruk Yiğit, masörlüğünü ise ünü yurtdışına taşan Burhan Zelyurt’un üstlendiği Yalova Masterler Takımı, 100. Yıl Kupası’nın sahibi oldu.

“Suat Sarıca’ya adıyoruz”

Yalova Masterler Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, şampiyonluk sevincini Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile paylaştılar. 100. yıl kupasını almanın gururunu yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Karaalioğlu, “Bu şampiyonluğu aramızdan ayrılan dostumuz kardeşimiz her şeyimiz olan Suat Sarıca’ya adıyoruz. Takımımızda yer alan tüm sporcularımızın ayaklarına sağlık. İlimizin futboldaki markası olan Faruk Yiğit kardeşimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yürekten kutluyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Tüm dernek yöneticilerini dernek üyelerini ve her yaşta spora gönül veren tüm vatandaşlarımızı kutluyorum. Şampiyon olan takımımız yürekten kutluyorum” dedi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.