Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınovalı muhtarlarla görüştü

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova’nın Altınova ilçesindeki, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi ve bölgeleri hakkında bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 02:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 02:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınovalı muhtarlarla görüştü

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova Belediyesi hizmet binasındaki odalarında muhtarlarla bir araya geldi. Ziyarette Müdür Gözüm’e, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Seçer de eşlik etti ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Erdal Kurt, Hürriyet Mahalle Muhtarı Recep Akyıldız, Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve emniyet mensuplarınca karşılandılar.

Yalova Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahalarındaki emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme yapan Gözüm, Emniyet Müdürlüğü ve muhtarlar arasındaki koordinasyonun sağlanması noktasında mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerini dinledi.

Salih Gözüm, yaptığı konuşmada, “Vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için mahallelerdeki gözümüz kulağımız olan muhtarlarımıza büyük sorumluluk düşmekte. Emniyetimiz ile muhtarlarımız sürekli iş birliği içerisinde çalışmalar yürütüyor” ifadelerini kullandı.

Altınova ilçesi muhtarları ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Seçer de yaptığı konuşmasında, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımız, fedakârlık ve sevgi gerektiren bu zor görevi büyük bir özveri ile yerine getirmektedirler. Tüm mahalle muhtarlarımızla devamlı iletişim halindeyiz. İstişare kültürüne dayalı hizmet anlayışımızla Altınova’mızın asayiş ve güvenlik yönünden daha huzurlu bir şehir olması için muhtarlarımızla birlikte iş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.