Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tersanelerimiz ilçe için her zaman ellerini taşın altına koyuyor”

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ilçe halkına katkı sunan her proje ve çalışmada tersane sektörünün desteklerini hissettiklerini ifade etti. Fazlaca, “Tersanelerimiz ilçe için her zaman ellerini taşın altına koymaktan çekinmiyorlar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2025 04:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2025 04:15
Kaynak: YALOVA HAYAT
“Tersanelerimiz ilçe için her zaman ellerini taşın altına koyuyor”

Altınova ilçesinde yer alan Tersaneneler Bölgesi ürettikleri gemileri birçok ülkeye satarak ülke ekonomisine önemli bir katkı sunuyor.

Bunun yanı sıra kurulu bulundukları ilçeyi de es geçmeyerek burada yaşayan halkın hayrına olan her çalışmaya da ellerinden gelen katkıyı sunuyorlar. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, tersane sektörü ile belediye olarak güçlü ve iyi ilişkilerinin olduğunu dile getirdi. Kendisinin de tersanecilik sektöründen çıkan birisi olmasının hem sektörü hem de belediyeyi daha iyi anlamaya imkan tanıdığını dile getiren Fazlaca, “Tersaneler Bölgesinde ilçemize ciddi katkılar sağlayan sektör temsilcileri var. Olmaya da devam ediyorlar. Tersanecilerle ikili ilişkilerimiz de gayet iyi ve güçlü. Çünkü ben de tersanecilik sektöründen çıkmış birisi olarak hem sektör ve hem de belediye gözüyle konuları görebiliyor ve analiz edebiliyorum. Bizim yaptığımız projeler doğru yerlerde ete ve kemiğe bürünürse ben tersanecilerin de bu çalışmalarımıza ellerinden gelen tüm desteği vereceğini düşünüyorum” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.