Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı’nda Milli Maç coşkusu yaşandı

Subaşılılar, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile çıktığı Çeyrek Final mücadelesini, kurulan dev ekranda coşkuyla izledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 15:01
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı’nda Milli Maç coşkusu yaşandı

Denizgören Mahallesi Kent Meydanı’nda dev ekran kurdu ve Milli Maç coşkusunu birlikte yaşamak adına vatandaşları davet etti. Maç saati alanda toplanan kalabalık hep bir ağızdan tezahüratlar ile birlik ve beraberlik coşkusunu doyasıya yaşadı.

Coşkulu kalabalık maçın başlaması ile birlikte alkışlarla Millilerimize destek oldu. İlk yarıda Samet ile bulduğumuz gol sonrasında Subaşı’nda adeta yer yerinden oynadı. Tribün atmosferini aratmayan Subaşılılar, ikinci yarı arka arkaya kalemizde gördüğümüz iki gol sonrası tezahüratları bırakmadılar ve maç sonuna kadar destek olmaya devam ettiler.

A Milli Futbol Takımız, tüm emeklerine rağmen maalesef sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı ve Avrupa Şampiyonasına veda etti. Subaşı’nda yaşanan bu coşkulu atmosfer, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’da maç sonrasında bir açıklamada bulunarak, ‘’Bize bu eşsiz duyguları yaşatan, 85 milyonu birleştiren Bizim Çocuklar’a teşekkür ediyorum. Sizler bizim şampiyonumuzsunuz. Tebrikler Bizim Çocuklar, Tebrikler Türkiye. Ne mutlu Türk’üm diyene’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.