Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı’nda çalışmalar hız kazandı

Subaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile belde halkının konforunu ve güvenliğini arttırmak üzere çalışmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 06:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı’nda çalışmalar hız kazandı

Subaşı Belediyesi, hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak adına sık sık çalışmalar gerçekleştiren belediye, beldede yaşayanların konforunu ve güvenliğini ön planda tutmaya devam ediyor.

Subaşı çalışmalarını sürdürüyor

Yapılan çalışmalarda son olarak; basınç kırıcılar sayesinde 116/118. sokaklardaki su arızasını giderildi ve böylelikle yaşanan mağduriyet ortadan kaldırıldı. 500'lük depodaki elektrik sorunu çözüldü, 27/20. sokaklardaki meydana gelen su patlaklarını hızlıca onarıldı kötü görüntü ortadan kaldırıldı. Yaz aylarında artan sivrisineklerle mücadele aralıksız olarak sürdürülüyor, periyodik aralıklarla ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Mücavir alanlarındaki yeşil alanlarda, anayol ve ortak alanlarda çevre bakım-temizlik çalışmaları sürdürülüyor, estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Zamanla bozulan bölgelerdeki kilit parke taşları yenilendi, Denizgören Mah. Kent Meydanındaki çeşmenin görünümü iyileştirildi.

Kapalı Pazar yerinde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi ve esnaf için daha sağlıklı ve kullanışlı bir alan oluşturuldu. Merkez Mahallesi oyun parkında ve yürüyüş yollarındaki aydınlatma elemanları yenilendi, Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Göçmen Mahallesi ve mevkiinde asfalt çalışmalarında sona gelindi, Subaşı Okul Yanı mevkiindeki asfalt onarım çalışmaları tamamlandı ve patili dostlarımız için yerleştirilen mama istasyonlarının dolumu yapıldı.

‘’Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yapılan çalışmalar ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamada, belde için hayata geçirilen çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirtti ve sözlerinde, ‘’Güzel Subaşımız için çalışmaya devam ediyoruz. Sahada görev yapan mesai arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Daha güzel, daha modern bir Subaşı için çabalamaya devam edeceğiz.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.