Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SUBAŞI MAG 7 YAŞINDA

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımda Subaşı MAG’ın 7 yaşına girdiğini ifade etti. Başkan Karaçam devamında ise geçmişe dönük bir paylaşımla hatırlatmalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 03:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 14:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
SUBAŞI MAG 7 YAŞINDA

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam, sosyal medya üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Karaçam, Subaşı Beldesi’ndeki MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri) biriminin 7. yaşını kutladığını duyurdu. Başkan Karaçam, paylaşımında, Subaşı MAG’ın yedi yıl önce kurulmuş olan geçmişine dair hatırlatmalarda bulunarak, bu süre zarfında kaydedilen ilerlemeleri ve topluma katkılarını vurguladı. Kuruluşun, afet anında toplumun güvenliğini sağlama amacıyla sürdürdüğü çalışmaların önemine dikkat çeken Karaçam, gönüllülerin özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

‘’Destekler için teşekkür ediyorum’’

MAG-DER Yalova Başkanı Karaçam 7 yıllık süreci şu sözlerle ifade etti, ‘’11 Eylül 2017 tarihinde Subaşı Kivi Üreticileri Derneği toplantı salonunda başladı. Subaşı’lı Akut üyesi Eren Gürbüz adına Düzenlediğimiz teorik Eğitimler 22 Eylül’de sona erdi. 24 Eylül’de enkaz Eğitim alanında verilen pratik eğitimle 31 kişi aramıza katıldı. Saha çalışmaları Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki Gürsü katkılarıyla yeterli sayıya ulaşınca Afet Bilinç Eğitimi ve tanışma eğitim programı belirleme toplantısından sonra 11-22 Eylül tarihleri teorik eğitimler yapılmaya başlandı. Eğitimleri Yalova Mag-Der, Yalova Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İtfaiye müdürlüğü eğitmenleri tarafından verildi. Subaşı beldemizde Mag yapılanması çok önemli. Herhangi oluşacak afet durumunda burada bulunan Mag arkadaşlarımız kendi bölgelerinde hasar olmaması durumunda hasarın çok olduğu bölgelere sevk edilerek oradaki Mag’lara destek vermesi sağlanacaktır. Verdikleri destek için Subaşı Belediyesi ve Başkan Turan Canbay'a sahsım ve Subaşı Mag adına teşekkür ederim.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.