Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere Belediye Başkanı Çitil gazileri unutmadı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde gazileri unutmayan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, gazi ve gazi aileleri ile gerçekleştirilen yemekte buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 03:44
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Kaytazdere Belediye Başkanı Çitil gazileri unutmadı

Kaytazdere Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla ildeki Kıbrıs gazileri ve ebediyete intikal eden gazilerin ailelerine özel bir yemek düzenledi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi'ne bağlı gaziler ve gazi yakınlarının katıldığı yemekte, konuklarını Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil karşıladı.

Yemekte gazilerle yakından ilgilenen Başkan Çitil, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü sebebiyle düzenlediğimiz bu yemekli organizasyona katılım sağlayan Yalova’da bulunan tüm Kıbrıs Gazileri ve yakınlarına sonsuz teşekkürler ediyorum. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi’ne, tüm siyasi partilerin ilçe ve belde yönetimlerine, basın mensubu arkadaşlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyor, bu etkinlikle bir ilki gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz ve devamını diliyoruz.”

Kaytazdere Belediyesi'nin düzenlediği yemeğe katılan gaziler ve aileleri de Başkan Çitil'e teşekkürlerini ilettiler. Yemek sonrasında tüm gazilere Kıbrıs Barış Harekatı’nda gösterdikleri kahramanlık nedeniyle birer plaket takdim edildi.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.