Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Turan Canbay Taşköprü ailesini ağırladı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ı ve ekibini makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 01:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan  Turan Canbay Taşköprü ailesini ağırladı

Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı Subaşı Beldesi’nde güven tazeleyerek ikinci defa belediye başkanı olarak seçilen Turan Canbay, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, kendisine gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletiyor. Yeniden göreve seçilmesi ardından çok sayıda vatandaşı ve siyasiyi makamında ağırlayan Başkan Canbay son olarak, Taşköprü’de güven tazeleyen Belediye Başkanı İsmail Arslan, Taşköprü Belediyesi Özel Kalemi Ahmet Hocaoğlu, Meclis Üyesi Mustafa Bak ve Meclis Üyesi Sema Unan’ı makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen görüşmede samimi bir sohbet ortamı dikkat çekerken, karşılıklı olarak fikir alışverişleri gerçekleştirildi ve güncel konular üzerine istişarelerde bulunuldu. Devamında ise Başkan Canbay ve Başkan Arslan, yeni hizmet döneminde, karşılıklı iş birliği ve yardımlaşmalar üzerine yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişleri yapıldı. Düzenlenen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile beraber son buldu.

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve beraberindekiler, Başkan Canbay’a misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkürlerini iletirken, Başkan Canbay’da yapmış olduğu açıklamada, ‘’Yeni hizmet dönemimizde, karşılıklı iş birliği ve yardımlaşmalar konusunda neler yapabileceğimizi konuştuk. Değerli Başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum, kendilerini belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.