Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Fazlaca konuklarını ağırladı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, göreve gelmesi ardından şimdiye kadar geçen süreçte, ziyaretçilerini belediyenin başkanlık makamında ağırlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 10:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Fazlaca konuklarını ağırladı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, göreve geldikten sonra başkanlık makamında birçok ziyaretçiyi ağırladı. Ziyaretçilerle yapılan görüşmelerde, belediyenin ve ilçenin gelişimi için yapılabilecek çalışmalar ele alındı ve ‘hayırlı olsun’ dilekleri kabul edildi.

Başkan Fazlaca, ziyaretçilerle birlikte çeşitli projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu ve ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda adımlar atılması konusunda kararlar aldı. Göreve geldiği günden günümüze kadar devam eden bu ziyaretler, Altınova'nın yönetiminde katılımcı ve şeffaf bir yaklaşımın benimsendiğini gösterdi.

Başkan Fazlaca’ya gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında son olarak; Türkiye Satranç Federasyonu, Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, Altınkale Satranç Spor Kulübü Başkanı Ahmet Barış Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mümin Düzgün ve Selçuk Karataş, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Subaşı Şubesi Başkanı Nuri Çimen ve yönetim kurulu ziyaretçiler arasında yer aldı.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca kendisine gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’Bizleri ziyaret eden ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten tüm ziyaretçilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.