Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Canbay aşure etkinliğine katılım sağladı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Muharrem Ayı vasıtasıyla düzenlenen aşure etkinliğinde belde sakinleriyle bir araya geldi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Şubesi’nde bir araya gelinen etkinlikte, Başkan Canbay hemşehrileri ile muhabbetlerde bulunarak, onların aşure gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 04:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 04:19
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Canbay aşure etkinliğine katılım sağladı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, belde sakinleri ile Muharrem Ayı vesilesiyle aşure gününde bir arada bulundu. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Subaşı Şubesi’nin düzenlediği ikramda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, etkinlik sırasında hemşehrileriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Hemşehrilerinin görüş ve önerilerini dinleyen Canbay, bu özel gün için dayanışma mesajı verdi. Vatandaşlar, Başkan Canbay’ın kendilerine olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, gerçekleştirilen bu özel etkinliği sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Subaşı Şubesi’nin düzenlediği dayanışmanın, birlikteliğin, bolluk ve bereketin simgesi Aşure Günü’nde canlarımızla buluştuk. Aşure Günümüz Mübarek olsun. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.