Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Yaz Spor Okuluna büyük ilgi

Altınova Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu duyuruda, Yaz Spor Okulu başvurularının sona erdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 02:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 02:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova Yaz Spor Okuluna büyük ilgi

Altınova Belediyesi, yaz aylarında çocukların vakitlerini verimli bir şekilde geçirirken aynı zamanda da eğlenebilmeleri adına geçtiğimiz günlerde, Yaz Spor Okulunun açılacağını duyurmuştu. 4 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular kısa zaman içerisinde yoğun ilgi gördü ve başvuruların sona erdiği belirtildi. Farklı branşlarda çok sayıda kursu içerisinde barındıracak olan kursun başlaması için minikler gün sayarken, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca şu ifadelere yer verdi, ‘’Evlatlarımızın yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımız Yaz Okulumuzda harika bir tatil geçirecekler. Hem eğlenecekler hem öğrenecekler. Kaliteli ve dolu dolu bir tatil olacak onlar için.’’

Altınova Belediyesi'nin bu tür etkinliklerle çocukların sosyal ve sportif yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlamaya devam ederken, ücretsiz Yaz Spor Okulu'nun katılımcılar için ne denli önemli bir fırsat olduğu, aileler ve çocuklar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.