Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova’da şeker ve tansiyon taraması yapıldı

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek kalp sağlığı ve hipertansiyon konularında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 01:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 01:31
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova’da şeker ve tansiyon taraması yapıldı

Şimdiye kadar çok sayıda etkinlik düzenleyerek, ilçe halkına ve ilçeye bağlı köylere sık sık bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiren, vatandaşlara farklı sağlık konularında kıymetli bilgiler vererek farkındalık kazandıran Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği çalışmalara Altınova’ya bağlı köyleri ziyaret ederek devam etti.

Ekipler gerçekleştirdiği ziyaretlerde, köylerin kalabalık alanlarında köy sakinleri ile buluştu. Buralarda detaylı bir şekilde vatandaşlara kalp sağlığı ve hipertansiyon hakkında bilgilendirmelerde bulunan ekipler aynı zamanda da broşür dağıtarak köy sakinlerinin öğrendiklerinin pekiştirilmesini sağladı.

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün bu tür etkinliklerle köylerdeki sağlık bilincini artırmaya yönelik çalışmaları, ilçe halkı tarafından olumlu karşılandı. Ekipler, ilerleyen dönemlerde de benzer çalışmalarla sağlık bilincinin daha da yaygınlaştırılması adına çaba göstereceklerini belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.